Periodieke Nieuwsbrief


Beste Klant / leverancier / relatie,
 
De zomer staat weer de deur. Tijd om even te ontsnappen uit de dagelijkse sleur en tijd om even terug te kijken op het afgelopen half jaar, met een mooi woord evalueren. Wat hebben we goed gedaan en waar kunnen we verbeteren. vooral verbeteren, dat is ons streven.
In deze nieuwsbrief aandacht voor een van onze leveranciers die steeds opnieuw innoverend probeert te zijn met nieuwe producten. Ook lichten we een opdrachtgeven uit. Met deze opdrachtgever zijn we een geweldige klus aan het realiseren.

Paint_Center_1.png
Leverancier uitgelicht
Sinds jaar en dag is Paint Center leverancier van ons. Met een compleet assortiment aan hoogwaardige materialen zijn we zeer tevreden over de samenwerking. Paint Center is een innovatief bedrijf met oog voor duurzaamheid.
We willen als bedrijf wat bezig is met maatschappelijk verantwoord ondernemen graag deel uit maken van dit hele proces omtrent duurzaamheid en zo ook ons steentje bijdragen. 

Aannemersbedrijf Schuurman
Opdrachtgever uitgelicht
Deze nieuwsbrief hebben we aandacht voor Aannemersbedrijf Schuurman. In samenwerking met aannemersbedrijf Schuurman Zijn we bezig een prachtige klus te realiseren in Baarn. Dit oude herenhuis verkeerd door achterstallig onderhoud in een verpauperde staat. De nieuwe eigenaar heeft een ons opdracht gegeven om het pand in een staat terug te brengen die het verdiend. Een prachtige uitdaging die we samen met Aannemersbedrijf Schuurman met beide handen aanpakken. Met deze opdracht kunnen we laten zien waarom we zoveel van het schildersvak houden. We zullen u via de diverse Social Media kanalen op de hoogte houden van de voortgang. Zo bent u getuige van hoe vakmanschap, in combinatie met hoogwaardig materiaal, zal leiden tot een prachtig eindresultaat.  Kijk voor een uitgebreide fotoreportage van de start van het project op onze website http://koelewijn-crookewit.nl.

Herenhuis.jpg
Tot slot
Na de vakanties zullen we weer starten met onze winterplanning. Heeft u nog achterstallig onderhoud aan uw binnenwerk? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Dit kan heel eenvoudig via onze website. http://koelewijn-crookewit.nl/contact. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
 
We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe en hopen op een fantastische tweede helft van het jaar.
Schildersbedrijf Koelewijn-Crookewit Spakenburg