Lokale Media

IJsselmeervogels JO10-1

Koelewijn Crookewit sponsort Ijsselmeervogels Jo10-1

Ook dit jaar lopen de talenten van IJsselmeervogels er weer netjes bij. Op de foto showen ze hun nieuwe trainingspakken, hun tassen en natuurlijk hun prachtige tenues. 1e elftalspeler Jeffrey van den Dikkenberg is trainer van dit team en heeft volop vertrouwen in de ontwikkeling van deze talenten. Hopelijk worden ze ooit zo goed als hun trainer.
 
Schildersbedrijf Koelewijn-Crookewit
Schildersbedrijf Koelewijn-Crookewit
Op 25-05-2016 verscheen het volgende artikel in de plaatselijke krant 'De Bunschoter'

Schildersbedrijf Koelewijn-Crookewit viert 10 jarig jubileum


Deze maand is Schildersbedrijf Koelewijn-Crookewit jarig. 10 jaar bestaat het familiebedrijf alweer.  Walter en Brian Koelewijn gingen in mei 2006 de uitdaging aan om samen een schilderbedrijf te starten. Met groot succes, naar nu blijkt.

De twee broers laten tot de dag van vandaag zien dat het ondernemersbloed door hun aderen stroomt. Beiden beschikken de heren over een flink portie lef al waken ze er wel voor dat ze met beide benen op grond blijven staan. Dat moet ook wel om het 10 jaar lang vol te houden in een markt die behoorlijk concurrerend is.

Koelewijn-Crookewit onderscheidt zich echter door uitstekende kwaliteit te leveren. De heren verstaan hun vak tot in de finesse en verwachten dat ook van hun personeel. Het bedrijf heeft inmiddels 7 vak schilders in dienst. Allen hebben ze de fijne kneepjes van het vak geleerd. Hierdoor is geen klus te groot. Koelewijn-Crookewit stelt hoge eisen aan het werk wat ze afleveren. “De afwerking is het visitekaartje van het bedrijf”, vertelt Brian, die met passie over het schildersvak praat. “Authentieke panden vind ik persoonlijk het mooist”. Niet voor niets dat Koelewijn-Crookewit meerjarige contracten heeft met ‘Stichting Botterwerf Spakenburg’, ‘Museum Spakenburg en Korenmolen ‘De Hoop’. Walter vult aan dat hij ook kan genieten van het schilderen van modern binnenwerk. “Momenteel is het schilderen met krijtverf helemaal hot. Echt mooi, vooral in die industriële stijl.”

Een aantal jaar geleden heeft het bedrijf een pand aan Lorentzweg betrokken. Door de expansie van de eerste jaren was het nodig om een werkplaats en een kantoor te hebben. Zo is het bedrijf ook in staat grote klussen aan te nemen. In de werkplaats worden de klussen voorbereid voor aannemers als Zwaan en van den Bor, JVR bouw, Bouwzaken Driebergen, MDS Bouw, WK Bouw, Totaal Onderhoud, Van Diermen Bouw en onderhoud, Bouwonderneming De Graaf, Van de Wardt Bouw, Wim de Graaf Systeem Plafonds en Gemeente Bunschoten. We willen langs deze weg al onze opdrachtgevers, inclusief particulieren, bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum lanceert Koelweijn-Crookewit hun volledig vernieuwde website ontwikkeld door Constand ICT Diensten. Op de website staan prachtige foto’s van gerealiseerd werk en is te zien waar de heren toe in staat zijn. Kijk op http://www.koelewijn-crookewit.nl, volg ons op Twitter @Koelewijn-Crook en Like ons op Facebook facebook.com/Koelewijn-Crookewit.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemen
Schildersbedrijf Koelewijn-Crookewit Spakenburg