Herenhuis Baarn

Medio 2017 hebben wij een ongelofelijk mooi renovatieproject afgerond. Dit herenhuis staat in een villawijk in Baarn. Helaas was het herenhuis de laatste jaren slecht onderhouden. De nieuwe bewoners hebben het groots aangepakt om het achterstallig onderhoud teniet te doen. Het resultaat is werkelijk schitterend. Met gevoel voor trendy kleuren gecombineerd met orginele klasieke accenten is het trappenhuis een ware blikvanger. Met de lichtval door de indrukwekkende glas in lood partij komt de entree maximaal tot haar recht.

Koelewijn Crookewit heeft ook het complete binnenwerk voor haar rekening genomen. Alle originele deuren zijn helemaal opgeknapt en voorzien van een nieuwe laag verf. De wanden zijn gesaust, tooglijsten en lambrisering afgelakt met hoogwaardige kwaliteits verf van 'Van Buuren H2o'

De afwering van deze badkamer is adembenemend. Wederom trendy met een klasieke teint. Met speciaal voor natte ruimtes ontwikkelde verf is deze badkamer een sierraad in huis waar de bewoners jarenlang mee vooruit kunnen.


Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemen
Schildersbedrijf Koelewijn-Crookewit Spakenburg
Villa Baarn
IMG_8147.jpg
IMG_8125.jpg
IMG_8128.jpg