Schilderwerk

Wij werken zowel binnen als buiten. Met onze bewezen werkwijze, van advies op maat tot perfect afgewerkt eindresultaat, zijn wij onderscheidend in het Gooi- en Eemland en Flevoland. Omdat we uitsluitend met topproducten werken en onze vakmensen zich blijven ontwikkelen, garanderen we altijd een hoogwaardig resultaat.

Binnenwerk

Zoekt u een vakkundige binnenschilder in het Gooi- en Eemland en Flevoland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze ruime ervaring in uiteenlopend binnenschilderwerk begrijpen we precies wat er nodig is om uw klus tot een succes te maken, met oog voor detail en optimale afwerking. Van monumentale panden tot moderne woningen en kantoorpanden, overal leveren we ons nette vakwerk. En naast de traditionele verfsoorten zijn wij ook gespecialiseerd in het werken met krijtverf. Krijtverf geeft een authentieke look aan uw wanden, kasten, lambrisering en ander binnenwerk.

Buitenwerk

Ook voor buitenschilderwerk kunt u bij ons terecht. Is uw gevel toe aan een opfrisbeurt? Of wilt u graag een nieuwe kleur? Onze schilders staan klaar om uw woning of kantoorpand te voorzien van kwalitatief en duurzaam schilderwerk. Onze buitenschilders werken zeer nauwkeurig en zorgen ervoor dat de staat van uw hout- en schilderwerk optimaal is. Met het uitmuntende werk en de hoge kwaliteit producten is uw schilderwerk weer bestand is tegen het Hollandse klimaat.

WINTERSCHILDER

Bent u toe aan een nieuwe inrichting, een nieuwe look, een nieuwe stijl? De winterschilder zorgt voor de perfecte afwerking. Zowel thuis als de binnenzijde van uw kantoorpand. De winterschilder zorgt ervoor dat alles er weer fris uitziet. Wij verzorgen in de wintermaanden van november tot maart uw schilderwerk. Van trappenhuis tot woonvertrekken, van school tot winkelpand, van kantoor tot fabriek. Tijdens de wintermaanden staan onze winterschilders voor u klaar om uw binnenwerk een volledig nieuwe look te geven.

Met onze oplosarme verf zult u zeer beperkt hinder ondervinden van onze werkzaamheden zonder verlies van kwaliteit. Wij verzekeren dat de kleur en de glans langdurig goed blijft.

Whatsapp ons